Servis Bina Website Syarikat Dan Jualan

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Menu

Untuk siapa servis ini? Jika anda ingin memiliki sebuah website untuk syarikat dan meningkatkan jualan daripada website, ini adalah servis yang patut anda ambil. Scroll di bawah untuk lihat dengan lebih lanjut mengenai servis bina website.

Penerangan Servis

Pada zaman kini website bukan lagi satu pilihan tetapi ia WAJIB dimiliki bagi setiap pemilik bisnes mahupun individu yang menjalankan perniagaan kecil-kecilan.

Dengan adanya website, kita bukan saja boleh pasarkan produk kita di seluruh dunia tapi ia menjimatkan dari segi masa dan tenaga kerana setiap penerangan tentang produk kita boleh jelaskan dalam website.

Jika ada client minta info tentang sesuatu produk, kita hanya bagi link website sahaja untuk mereka lihat info produk yang mereka mahukan.

Selain itu, dengan adanya website, anda boleh open bisnes 24 jam setahun tanpa henti.

Jadi, kepada yang belum memiliki website, di sini saya ada sediakan servis bina website untuk syarikat dan juga website jualan untuk meningkatkan lagi jualan produk anda.

Kenapa Perlu Ada Website?

Website ibaratkan sebuah kedai kerana didalamnya kita boleh masukkan pelbagai jenis produk berserta dengan harga dan penerangan sesuatu produk untuk memudahkan pelawat membeli sesuatu di website anda.

Selain itu juga, anda boleh masukkan beratus jenis produk tanpa masalah. Sangat berbeza jika kedai fizkal kita perlukan sebuah kedai yang besar seiring dengan penambahan produk.

Kan banyak jimat tu?

Di bawah ni saya tunjukkan satu contoh macam mana bila seseorang mencari info di Google atau search engine yang lain dan mereka akan jumpa website kita.

Bayangkan jika ada orang mencari sesuatu info dan menjumpai blog anda di Google. Potensi mereka nak dapatkan sesuatu di blog anda tu adalah tinggi.

Sekarang ni anda boleh nampak tak macam mana sebuah website tu berfungsi?

Jadi, kenapa nak tunggu lagi untuk dapatkan sebuah website untuk syarikat anda?

Senarai Kelebihan Mempunyai Website Bisnes

Berikut adalah beberapa kelebihan jika anda mempunyai website untuk syarikat atau jualan.

✔ Client lebih percaya untuk berurusan jika kita ada website. Ada website saja tidak cukup tapi kenalah design web yang menarik dan PRO.
✔ Boleh On binses 24 jam tanpa ada masalah. Kadang-kadang pukul 3-4 pagi pun orang masuk dalam web untuk lihat produk atau servis yang kita tawarkan.
✔ Boleh capture email prospek untuk follow dikemudian hari. Mana tahu esok lusa barulah kuasa membeli mereka tu kuat.
✔ Jimat masa dan tenaga untuk menerangkan sesuatu produk kepada pelanggan kerana semua info tentang produk kita boleh masukkan dalam website. Tinggal mereka baca dan faham. Jika ada tidak faham barulah mereka boleh hubungi kita.
✔ Pelanggan senang untuk menghubungi kita

Kenapa Perlu Pilih Servis Saya?

Kami bukan saja menyediakan servis bina web dengan reka bentuk pilihan yang anda boleh pilih sendiri, tapi kami ada sediakan tutorial dalam bentuk bertulis dan video untuk anda urus website sebab pengurusan website lepas siap adalah sangat penting.

Berikut adalah beberapa alasan kenapa anda perlu pilih saya untuk bina blog anda.



Pilihan Design

Design dan rekabentuk website anda boleh pilih sendiri mengikut citarasa.



Tutorial

Kami ada sediakan tutorial untuk anda urus website sendiri dengan mudah.



Mesra SEO

Kami sentiasa memastikan setiap web atau blog yang kami bina akan mesra SEO.



Berpengalaman Sejak 2013

Saya sudah berpengalaman dalam WordPress sejak dari tahun 2013 lagi.



Mesra Smartfon

Teknologi rekabentuk website mesra smartphone dan design futuristik.



Update Percuma

Sistem website kami dikemaskini secara percuma tanpa perlu buat bayaran apa-apa.



Pembayaran Flexible

Kami menerima 50% deposit dari harga pakej sebelum mula projek (T&C)



Support

Semua bantuan saya akan berikan yang terbaik melalui Whatsapp atau Email.

Harga & Pakej

Berikut adalah pakej yang boleh anda pilih.

PakejSilverGoldPlatinum
HargaRM799RM999RM1299
Renew (Domain & Hosting)RM150/setahunRM150/setahunRM200/setahun
Storage Space2000 MB2000 MB10000 MB
Sistem BorangBiasaProPro
Page10 page15 page20 page
SEOBasic SEOBasic SEOAdvance SEO
Delivery7-10 hari7-10 hari7-10 hari
SupportWhatsapp atau EmailWhatsapp atau EmailWhatsapp atau Email
Free Premium SupportSeminggu1 Bulan3 Bulan
Free Logo (Template)✖✔✔
Sistem Ecommerce✖✔✔
Blog (Bantu SEO)✖✔✔
Custom Email (Ex: contact@webanda.com)✖✔✔
SSL✖✔✔
Integrasi SOSMED✖✔✔
Sistem Chat✖✖✔

1. Harga – Harga yang tertera adalah harga sekali bayar sahaja.

2. Renew – Untuk domain dan Hosting perlu renew setiap tahun

3. Storage Space – Storage space adalah saiz hosting berapa saiz yang dibenarkan untuk simpan file seperti gambar, text, video dan sebagainya.

4. Sistem Borang – Jika website memerlukan banyak borang untuk diisi oleh client.

5. Page – Berapa banyak halaman yang kami bantu masukkan berdasarkan pakej pilihan. Setiap penambahan page akan dikenakan sebanyak RM10. Ianya PERCUMA jika lakukan sendiri.

6. SEO – Setting website supaya website lebih mesra SEO.

7. Delivery – Masa dianggarkan siap

8. Support – Bantuan asas akan diberikan samaada melalui email atau Whatsapp

9. Free Premium Support  – Untuk masalah teknikal yang memerlukan bantuan daripada saya untuk beberapa tempoh selepas website siap. Jika tidak, anda perlu langgan servis manage website.

10. Ecommerce – Ada sistem web jualan jika ingin menjual direct melalui blog.

11. Blog (bantu SEO) – Dalam website anda akan dimasukkan sistem blogging untuk memantapkan lagi SEO.

10. Custom Email – Anda boleh buat email sendiri dengan menggunakan nama domain. Sebagai contoh “hi@domainanda.com”

11. SSL – URL laman web anda akan menjadi “httpS

12. Integrasi SOSMED – Saya akan masukkan laman sosial anda ke dalam website.

 13. Sistem Chat – Untuk chatting dengan customer secara direct melalui website.

Tidak pasti? Sila hubungi kami untuk bantu anda memilih pilihan yang betul dan tepat.

Nota: Setiap pakej ini adalah SEKALI PEMBAYARAN sahaja. Tiada bayaran bulanan atau tahunan. Anda hanya perlu renew domain dan hosting sahaja pada setiap tahun mengikut jumlah yang telah ditetapkan.

Proses Tempahan

Bagaimana proses tempahan?

Anda boleh pilihsalah satu pakej di atas kemudian boleh deposit separuh daripada pakej pilihan anda.

Soalan Lazim

Berapa lama tempoh masa untuk siapkan Blog?

Tempahan blog biasanya saya boleh siapkan dalam masa 7-10 hari. Bergantung kepada respon cepat anda jika saya perlukan sesuatu maklumat untuk dimasukkan. Jika anda lambat respon apa yang saya minta, mungkin akan mengambil masa sedikit.

Ada jaminan pulangan wang kembali?

Pemulangan wang bergantung kepada situasi. Jika anda sudah buat bayaran setelah semuanya setuju dan tiba-tiba anda nak batalkan balik servis, saya akan pulangkan sebanyak 50% dari harga bayaran. Pemulangan penuh akan dibuat setelah saya tidak mampu nak buat atau terlalu banyak tempahan.

Apakah maklumat yang perlu saya berikan?

Saya akan minta maklumat secara berperingkat-peringkat supaya anda sendiri tidak berasa susah nak berikan maklumat. Jadi saya akan sentiasa berhubung dan sila berikan kerjasama dengan cepat.

Web Designer

Saya seorang penulis blog sepenuh masa di Blogfaiz.com dan juga suka buat video tutorial di YouTube Channel Blog Faiz. Di samping itu juga saya seorang pembina website.

Cara Tempah & Hubungi

Jika ada soalan yang ingin ditanya, sila hubungi saya terlebih dahulu melalui salah satu kaedah di bawah.

1. Borang Hubungi
2. Whatsapp
3. Instagram

Nombor Akaun Bank

Maybank
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 553056413531
Email: hi@smcreativestudio.com

Cimb Bank
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 8602857975
Email: hi@smcreativestudio.com