Servis Manage Website

Untuk siapa servis ini? Anda ada website tapi tiada staff nak handle website anda? Nak update web pun tak pandai? Jadi, ini adalah servis jika anda tidak ada masa untuk handle web atau menguruskan website sendiri.

Penerangan Servis

Adakah anda tidak ada masa atau pekerja untuk menguruskan website? Jika tidak, kenapa tidak upah saja kami untuk uruskan website anda?

Ramai pemilik website yang cuba nak jimatkan kos dengan cara cuba belajar nak menguruskan website sendiri. Namun, akhirnya tewas apabila mereka tidak ada masa untuk belajar uruskan web dan sebagainya.

Jika untuk blog peribadi boleh la untuk belajar uruskan sendiri tetapi jika anda ada website yang menjalankan bisnes, ada lebih baiknya anda serahkan pada pakar untuk menguruskan website.

Masa yang anda ada lebih baik berikan tumpuan pada bisnes, bukannya pada pengurusan website.

Berikan Kami Menjaga Web Anda

Servis maintainance website adalah sangat penting. DIsarankan supaya anda yang mempunyai website menyelenggara website anda sekurang-kurangnya 1 kali seminggu. Ini untuk untuk elakkan website anda dari digodam dan supaya teknologi-teknologi terkini sentiasa di update.

Kami sudah berpengalaman sejak tahun 2013 lagi untuk maintainance website.

Kenapa Anda Memerlukan Servis Penyelegaraan Website?

Berikut adalah sebab mengapa anda perlu mengupah seseorang menguruskan website jualan anda.

=

MENINGKATKAN PRESTASI

Jika website anda kelihatan agak lambat, ia berpotensi untuk menurunkan jualan, keuntungan, mengurangkan ranking di google dan boleh kehilangan ramai pengunjung ke website. Software yang tidak dikemaskinilah yang menjadi punca utama website anda slow.

=

FOKUS KEUNTUNGAN

Teruskan fokus pada jualan dan keuntungan anda. Biar kami yang menyelanggara website anda. Jangan bazirkan masa anda untuk belajar teknikal-teknikal tentang penjagaan website.

=

KESELAMATAN

Website yang terlalu lama tidak diselenggara boleh menyebabkan bocor pada sistem keselamatan dan seterusnya membolehkan website anda senang untuk digodam. Ini amat bahaya kerana anda mungkin kehilangan data pada website anda.

=

SISTEM TERKINI

Kami akan update kepada anda software-software terkini seiring dengan kepantasan perubahan teknologi terkini. Ini penting untuk memastikan supaya website anda sentiasa “fresh”.

Harga & Pakej

Berikut adalah harga dan pakej untuk servis pengurusan website.

PakejSilverGoldPlatinum
HargaRM99RM399RM699
Tempoh Masa3 hari14 hari30 hari
PlatformWordPressWordPressWordPress
Task/KerjaPurata 2 task/kerja sehariPurata 3 task/kerja sehari (Total task = 42/14 hari)Purata 5 task/kerja sehari (Total task = 150/sebulan)
Upload Media
Update Plugin
Hapus Komen Spam
Update Sistem
Update Database
Reka Layout
Tambah Sistem
KontrakTiada KontrakTiada KontrakKontrak 3 Bulan

Tidak pasti? Sila hubungi kami untuk bantu anda memilih pilihan yang betul dan tepat.

Nota: Setiap pakej ini adalah SEKALI PEMBAYARAN sahaja. Pilih pakej maintainence web mengikut kesesuaian anda. Jika website anda kerapkali untuk update, lebih baik ambil pakej RM299 kerana ia lagi jimat. Jika web tuan jarang sekali update, boleh ambil servis maintainence kami RM49.

Soalan Lazim

Adakah servis ini jenis langganan berulang?

Servis ini adalah langganan berulang mengikut tempoh masa yang telah ditetapkan. Namun, anda tidak wajib untuk langgan selepas tamat tempoh.

Saya ada website untuk diuruskan menggunakan Joomla. Boleh ke?

Maaf. Servis ni saya hanya ambil untuk website menggunakan sistem WordPress sahaja.

Web Designer

Saya seorang penulis blog sepenuh masa di Blogfaiz.com dan juga suka buat video tutorial di YouTube Channel Blog Faiz. Di samping itu juga saya seorang pembina website.

Cara Tempah & Hubungi

Jika ada soalan yang ingin ditanya, sila hubungi saya terlebih dahulu melalui salah satu kaedah di bawah.

1. Borang Hubungi
2. Whatsapp
3. Instagram

Nombor Akaun Bank

Maybank
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 553056413531
Email: hi@smcreativestudio.com

Cimb Bank
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 8602857975
Email: hi@smcreativestudio.com