Servis Manage Website

Servis ini adalah untuk mereka yang tiada masa atau tidak tahu untuk manage website sendiri

Tidak pasti? Sila hubungi kami untuk bantu anda memilih pilihan yang betul dan tepat.

Nota: Setiap pakej ini adalah SEKALI PEMBAYARAN sahaja. Pilih pakej maintainence web mengikut kesesuaian anda. Jika website anda kerapkali untuk update, lebih baik ambil pakej RM299 kerana ia lagi jimat. Jika web tuan jarang sekali update, boleh ambil servis maintainence kami RM49.

Berikan Kami Menjaga Web Anda

Servis maintainance website adalah sangat penting. DIsarankan supaya anda yang mempunyai website menyelenggara website anda sekurang-kurangnya 1 kali seminggu. Ini untuk untuk elakkan website anda dari digodam dan supaya teknologi-teknologi terkini sentiasa di update.

Kami sudah berpengalaman sejak tahun 2013 lagi untuk maintainance website.

Kenapa Anda Memerlukan Servis Penyelegaraan Website?

=

PRESTASI

Jika website anda kelihatan agak lambat, ia berpotensi untuk menurunkan jualan, keuntungan, mengurangkan ranking di google dan boleh kehilangan ramai pengunjung ke website. Software yang tidak dikemaskinilah yang menjadi punca utama website anda slow.

=

FOKUS KEUNTUNGAN

Teruskan fokus pada jualan dan keuntungan anda. Biar kami yang menyelanggara website anda. Jangan bazirkan masa anda untuk belajar teknikal-teknikal tentang penjagaan website.

=

KESELAMATAN

Website yang terlalu lama tidak diselenggara boleh menyebabkan bocor pada sistem keselamatan dan seterusnya membolehkan website anda senang untuk digodam. Ini amat bahaya kerana anda mungkin kehilangan data pada website anda.

=

SISTEM TERKINI

Kami akan update kepada anda software-software terkini seiring dengan kepantasan perubahan teknologi terkini. Ini penting untuk memastikan supaya website anda sentiasa “fresh”.

Soalan Lazim

Berapa lama tempahan redesign web disiapkan?

Tempahan redesign web biasanya saya boleh siapkan dalam masa 7-10 hari. Bergantung kepada respon cepat anda jika saya perlukan sesuatu maklumat untuk dimasukkan. Jika anda lambat respon apa yang saya minta, mungkin akan mengambil masa sedikit.

Ada jaminan pulangan wang kembali?
Pemulangan wang bergantung kepada situasi. Jika anda sudah buat bayaran setelah semuanya setuju dan tiba-tiba anda nak batalkan balik servis, saya akan pulangkan sebanyak 50% dari harga bayaran. Pemulangan penuh akan dibuat setelah saya tidak mampu nak buat atau terlalu banyak tempahan.
Apakah maklumat yang perlu saya berikan?
Saya akan minta maklumat secara berperingkat-peringkat supaya anda sendiri tidak berasa susah nak berikan maklumat. Jadi saya akan sentiasa berhubung dan sila berikan kerjasama dengan cepat.
Apakah pakej dan harga di tawarkan?
Untuk lihat pakej, harga dan ciri-ciri blog anda, sila lihat pada pricing table di bahagian atas
Boleh saya buat bayaran melalui kredit kad?

Tiada bayaran melalui kredit kad untuk client dari Malaysia. Pembayaran melalui kad kredit hanya untuk client selain dari Malaysia sahaja.

Apakah No. Akaun Pembayaran Encik?

Maybank:
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 553056413531
Email: payments@smcreativestudio.com

Cimb Bank:
Nama: SM TECHNOLOGIES NETWORK
No Acc: 8602857975
Email: payments@smcreativestudio.com

Sila Hubungi Kami Hubungi, Chat atau Whatsapp di 013-9346624

Servis Manage Website