Admin

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: email adress tidak boleh log in #4872

    Admin
    Keymaster

    Wsalam.

    boleh tunjukkan kami screenshot masalah tersebut?

    Tuan boleh guna applikasi https://app.prntscr.com/en/ untuk screenshot.

  • in reply to: Themes #4864

    Admin
    Keymaster

    Maaf lambat reply..

    Kami bercuti 5 hari.

    Baiklah.

    Untuk tukar theme di sini cara dia. Lihat video di bawah

  • in reply to: Themes #4855

    Admin
    Keymaster

    Nak tukar theme kami boleh ajar…

    Tapi nak configure dan setting theme yang puan install sendiri kami tak support…

    Kalau ada masalah nak setting theme tuan kena tanya owner theme tersebut…

    Nak tukar theme ke?

    Boleh kami tahu dulu theme mana nak tukar tu?

    Kami akan berikan cadangan..

  • in reply to: Themes #4799

    Admin
    Keymaster

    Wsalam.

    Kami sudah baiki.

    Peringatan. Jika berlaku kesilapan disebabkan perubahan sendiri oleh tuan, kami boleh kenakan cas jika berlaku banyak perubahan yang terpaksa kami betulkan.

    Sila ubah apa yang tahu sahaja dan jika nak ubah juga sila buka support di sini dahulu.

    Kami biasa akan reply dalam masa 24 jam paling lambat dan paling cepat dalam masa sejam.

  • in reply to: Update #4797

    Admin
    Keymaster

    Ok kami sudah update.

  • in reply to: Update #4794

    Admin
    Keymaster

    Ok…puan dah tukar password di web puan kan? Boleh bagi kami info login? Kami akan buatkan.

    Pastikan tick “Set as private reply” di bawah supaya info login tidak dilihat org lain.

  • in reply to: Mcm mana cara wat page berlink #4791

    Admin
    Keymaster

    salam tuan.

    Macam mana ya?

    Dah selesai ke?

  • in reply to: Bagaimana untuk naikkan rating di website #4790

    Admin
    Keymaster

    Ya, boleh post macam biasa….jika tak tahu cara nak tulis blog kat mana boleh tanya kami di sini 🙂

  • in reply to: macam mana nak aktifkan sistem chat #4787

    Admin
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
  • in reply to: Bagaimana untuk naikkan rating di website #4786

    Admin
    Keymaster

    Wsalam.

    Untuk tarik trafik ke web ni ada banyak cara.

    1. Cara cepat tapi berbayar.
    2. Cara percuma tapi lambat.

    Cara cepat tapi berbayar ni, puan kena buat FB ads atau Google ads. Kena buat iklan berbayar kepada kedua-dua platform tersebut.

    Cara percuma tapi lambat ni, puan boleh post di group2 facebook, forum2 dan sebagainya.

    Cara lain lagi, puan kena rajin menulis blog.

  • in reply to: Mcm mana cara wat page berlink #4783

    Admin
    Keymaster

    Wsalam.

    Tuan. Mohon berikan password untuk ke web tuan di sini.

    Kami akan tunjukkan caranya.

    Pastikan klik “Set as private reply” (cari di bawah) supaya ia selamat.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)