Mcm mana cara wat page berlink

Utama Forums Support Mcm mana cara wat page berlink

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Admin 8 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #4781

    Fadhley

    Salam,

    1.Mcm mana nak buat page berlink, contoh kat ruangan main page saya ada ikon uniti, bila tekan ikon tu link ke page uniti
    2. Mcm mana nak buat page link yang berlink lebih dari 2 kali, contoh sye klik page institute, keluar uniti, lepas tu sye klik page uniti keluar pelbagai program, then sye nak klik kat program yang specific dan keluar details program itu

    Terima kasih

  • #4783

    Admin
    Keymaster

    Wsalam.

    Tuan. Mohon berikan password untuk ke web tuan di sini.

    Kami akan tunjukkan caranya.

    Pastikan klik “Set as private reply” (cari di bawah) supaya ia selamat.

  • #4791

    Admin
    Keymaster

    salam tuan.

    Macam mana ya?

    Dah selesai ke?

You must be logged in to reply to this topic.