Mcm mana cara wat page berlink

Utama Forums Support Mcm mana cara wat page berlink

Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #4781
      Fadhley
      Guest

      Salam,

      1.Mcm mana nak buat page berlink, contoh kat ruangan main page saya ada ikon uniti, bila tekan ikon tu link ke page uniti
      2. Mcm mana nak buat page link yang berlink lebih dari 2 kali, contoh sye klik page institute, keluar uniti, lepas tu sye klik page uniti keluar pelbagai program, then sye nak klik kat program yang specific dan keluar details program itu

      Terima kasih

    • #4783
      Admin
      Keymaster

      Wsalam.

      Tuan. Mohon berikan password untuk ke web tuan di sini.

      Kami akan tunjukkan caranya.

      Pastikan klik “Set as private reply” (cari di bawah) supaya ia selamat.

    • #4791
      Admin
      Keymaster

      salam tuan.

      Macam mana ya?

      Dah selesai ke?

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.